Arrangementer - Bordfodbold

fodboldborde.dk tilbyder at lave arrangementer for jeres firma, forening eller andet. Vi har stor erfaring i at afholde bordfodbold-arrangementer for et stort udvalg af kunder. Vi har gennem de sidste 10 år selv spillet med i toppen ved danmarksmesterskaberne og ved adskillige internationale turneringer. Derudover har Bo Wermus startet Dansk Bordfodbold Forbund (1998) og Hovedstadens Bordfodbold Forening (1999), og er dermed en gammel rotte i gamet!

Referenceliste

Hertil kommer et utal af turneringer på cafeer og i klubber.

Vi har fire modeller, som vi arbejder med, men vi laver alt hvad der har med bordfodbold at gøre.

Model 1 (Firmaarrangement - turnering)

Nu skal jeres firma have en hyggelig eftermiddag/aften hvor I laver noget andet end normalt. Vi kommer med to borde, en computer til at holde styr på turneringen og, hvis det ønskes, præmier. I skal ikke klare andet end plads til bordene og så lidt forplejning til deltagerne. Med to borde kan vi afholde en turnering for cirka 10 hold (20 mennesker) på cirka 4 timer.

Pris: Ring, eller skriv, og hør nærmere!

Model 2 (Firmaarrangement – læring/inspiration)

Vi dukker op med en kvalificeret underviser i bordfodbold, og målet er at lære jer en masse om bordfodbold, så I får endnu mere glæde af jeres bord på arbejdspladsen. Hvis der er flere tilmeldte end et enkelt bord kan klare, så tager vi et ekstra eller to med.

Undervisningen kommer til at foregå mens deltagerne spiller, vi bryder ind for at give godt råd og vi er naturligvis altid åbne overfor spørgsmål.

Vi kan undervise på alle niveauer!

Det tager 2-4 timer alt efter deltagerantal.

Pris: Ring, eller skriv, og hør nærmere!

Model 3 (Branding via bordfodbold)

I har lyst til at bruge bordfodbolden til at brande et produkt eller et navn.

Vi indgår i en dialog med jer om, hvordan eventen skal skrues sammen.

Det kan ende med alt fra 2 timer i et storcenter til landsdækkende kampagne hvor bordfodbold og jeres produkt skal rundt til x-antal byer.

Vi klarer gerne logistikken samt skaffer kvalificerede folk som kender til bordfodbold.

Model 4 (Polterabend)

Vi mødes på en café med bordfodbold, hvor fodboldborde.dk afholder en turnering for selskabet. Den kommende gom, eller brud, kan naturligvis også blive sat til vægs af en af Danmarks dygtigste spillere. fodboldborde.dk samarbejder i forvejen med en del cafeer, så vi kan også være behjælpelig med at finde en velegnet.

Pris: Ring, eller skriv, og hør nærmere.

fodboldborde.dk · kleinsgade 2, st. tv. · 1633 københavn v.
tlf: 70 278 238 · email: kontakt@fodboldborde.dk